Coffee Beans Limited Edition

Black Extra Aroma Espresso

Adore Espresso Bar

Adore Grand Espresso

Decaf Aroma Espresso. Кофе без кофеина в капсулах

Livrarea produselor

Livrarea produselor noastre se efectuează în decurs de 2 ore îndată după înregistrarea comenzii în raza orașului Chișinăului, inclusiv și suburbiile, începînd cu luni pînă vineri, de la orele 9:00 pînă la orele 17:00.

Atît e posibil de programat livrarea la data și ora dorită. Noi tindem spre nivelul înalt de deservire clientelă, pentru ca conlucrarea nostră să fie la maxim comfortabilă.

Achitare

Compania oferă 3 modalități de achitare:

  • 1. Cartelă bancară
  • 2. Virament
  • 3. Bani cheș

Informația detaliată o primiți de la operator pe numărul +373 60 835 111, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau revenim cu un sunet după ce înregistrați comanda online.

О Coffee2go

Despre noi

Folosind profesionalismul în domeniul cafelei, dorim să vă oferim un produs de calitate și accesibil. Fiecare varietate de cafea este prăjită prin tehnologia autorului și este capabilă să cucerească orice gourmet de cafea. După 10 ani de pe piața de vânzare cu amănuntul, vă oferim soiuri de cafea plantate fără compromisuri în orice cantitate cu livrare la domiciliu.

Coffee2go - întotdeauna cafea proaspătă!